Rafał Markiewicz

Opinie o mnie

Rafał Markiewicz - coach - coaching - przekonania

Najlepszym świadectwem mojej pracy, są opinie moich klientów. Poniżej zbiór tych opinii zebrany z portalu Trójmiasto.pl oraz Google.

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2020-07-07
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

RadekO – opinia
Do Rafała trafiłem z polecenia znajomego, który kiedyś był jego klientem. Potrzebowałem wsparcia w kwestii zawodowej. Niesamowite było to ile wiedzy o sobie wyniosłem z tych spotkań, jak podbudowało się moje poczucie wartości i ile porządku pojawiło się w całym tym temacie. Rafał to prawdziwy profesjonalista, który ma chęć dzielenia się swoją wiedzą i wspierania innych ludzi. Spotkania z nim to bardzo dobra inwestycja w swoje życie. Polecam każdemu!

RadekO

Termin skorzystania z usługi: czerwiec 2020

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2020-01-20
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Mar.Se – opinia
Ukończyłam serie spotkań z Rafałem miesiąc temu, mogę powiedzieć że w końcu trafiłam na dobrego specjalistę, co jest rzadkościa w naszych czasach. Rafał zna się na tym co robi, poświęca 100 procent uwagi i naprawdę jest w stanie pomóc. Ma wysoki poziom wiedzy jako coach, jest bardzo profesjonalny, i daje pozytywną energię i motywacje do działania. Ja jestem osobą wymagającą, ale Rafał spełnił wszystkie moje oczekiwania co do coachingu, udało mu się dotrzeć do mojego problemu i pomóc znależc dla mnie nowe rozwiązania tych problemów, pokazać dla mnie nową perspektywę spojrzenia , po tych wizytach nabrałam wiatru w żagle. Ja myślałam że jest to nie możliwe, ale jemu się udało. Polecam z całego serdca, coacha Rafała! Pozdrawiam

Mar.Se

Termin skorzystania z usługi: grudzień 2019

Opinia z portalu Google 2020-01
Arkadiusz Rasik

Rafał to prawdziwy profesjonalista z potężnym warsztatem i zaangażowaniem podchodzi do swojej roli. Jestem pod wrażaniem umiejętności szerokokątnego spojrzenia na każdy problem. Polecam.

Opinia z portalu Google 2020-01
Piotr Szczęsny

Polecam z całego serca. Rafał jest niezwykle kompetentny i obeznany w swojej dziedzinie. Na sesjach przerobiliśmy wiele tematów zawodowych, które podniosły moje własne kompetencje i świadomość.
Jestem bardzo zadowolony, że trafiłem akurat na tak profesjonalnego coacha. 🙂

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2020-01-03
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Opinia
Skorzystałem z usług coachingowych Rafała i była to jedna z moich najlepszych inwestycji zawodowych. Przez 3 lata nie rozwinąłem się zawodowo, tak jak u Rafała w 3 miesiące. Dzięki naszej wspólnej pracy domknąłem też trudny projekt. Rafał to pełen profesjonalizm i mega doświadczenie zawodowe. Okraszone świetną relacją i atmosferą. Polecam każdemu!

Piotr

Termin skorzystania z usługi: grudzień 2019

Opinia z portalu Google 2019-08
Ania Cor

Potrzebowałem kogoś, kto pomoże mi ogarnąć chaos w planach życiowych i zawodowych – trafiłam doskonale. Rafał to bardzo fajny, doświadczony i pełen energii coach. Nie wiem jak on to robi, ale kiedy się z nim spotyka wstępuje w człowieka nowa siła i chęć działania. Potrafi też dość skutecznie sprowadzić na ziemię. Może nie zawsze jest to miłe, ale bardzo potrzebne, aby ruszyć dalej. Jak się okazało, tego właśnie najbardziej potrzebowałam i już odczuwam efekty tej pracy. Rafał dzięki, za czas, energię, wysłuchanie i wspólnie wypracowany plan działania. Dzięki Tobie już w tej chwili zaszłam dalej niż kiedykolwiek i chce żebyś to wiedział…

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2019-07-29
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Polecam prace z Rafałem
Rafale dzięki za nasze spotkania. Potrzebowałem Twoich niewygodnych pytań, żeby się otrząsnąć ze stagnacji. Potrzebowałem Twoich opowieści i przykładów, żeby dostrzec możliwości działania. Potrzebowałem też Twojego poczucia humoru i wiary w to, że dam radę, aby ruszyć z miejsca i zacząć żyć pełnym życiem. Należysz to tych nielicznych ludzi, którzy w swojej pracy są na właściwym miejscu i którym ta praca sprawia autentyczną przyjemność, a Twoi klienci to czują i tym łatwiej dokonują zmian w swoim życiu. Powodzenia w pomaganiu innym.

Andrzej

Termin skorzystania z usługi: lipiec 2019

Opinia z portalu Google 2019-06
Wydra Lew

Super człowiek i super coach. Miałem z nim 6 spotkań, które zupełnie zmieniły moje życie zawodowe i osobiste. Niedawno awansowałem na stanowisko kierownicze i przytłoczył mnie zakres obowiązków. Rafał pomógł mi się pozbierać, nadać odpowiednie priorytety i ustawić odpowiedni porządek dnia. Wiele się nauczyłem i zyskałem dużą świadomość siebie. Pozytywne zmiany w sposobie mojej pracy zauważyło nawet mojej szefostwo.

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2019-06-09
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Polecam!
Miałam z Rafałem kilka spotkań które zaowocowały w rozwiązaniu kilku wieloletnich kwestii. Bardzo podoba mi się jego styl pracy: jest mega ogarnięty, konkretny, znawca swojej sprawy + z dobrym poczuciem humoru. Dobrze się gada i czuje w jego obecnośći, Rafał naprawdę jest uważny do potrzeb klienta. Jeśli jeszcze będę miała potrzebę w spotkaniach z coachem to napewne zwrócę się do Rafała.

Ira (kobieta)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: maj 2019

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2019-05-01
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Konkret i dobra atmosfera pracy – polecam
Rafała polecił mi znajomy, który korzystał z jego usług wcześniej. Miałem dwa rozgrzebane projekty w mojej firmie, niekończącą się listę zadań oraz totalną demotywację i brak wiary w możliwość zapanowania nad tym chaosem. Rafał to konkretny coach i doświadczony manager. Zamiast na zadaniach i projektach, skupił się na początku na mnie i moim sposobie pracy i to był strzał w dziesiątkę. Potem ogarnęliśmy resztę. Podoba mi się jego elastyczność w pracy, dopasowanie do problemów, z którymi czasami przychodziłem i sympatyczna prostolinijność. Cenię go i polecam za skuteczność oraz atmosferę jaka stwarza podczas spotkań.

Robert (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: kwiecień 2019

Opinia z portalu Google 2019-04
Michał Karczyn

Świetny coach z naprawdę bogatym doświadczeniem życiowym i zawodowym. Chyba pierwszy raz w życiu, ktoś poświecił mi tyle uwagi. Spotkania w miłej atmosferze i z poczuciem humoru, ale jednocześnie skuteczne. Pisze to po efektach zmian jakie zaszły w moim życiu po tych spotkaniach. Polecam każdemu!

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2019-03-12
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Polecam!
Miałam 2 spotkania z Rafałem w poniższej sprawie. Potrzebowałam motywacji, wsparcia i argumentów do negocjacji podwyżki w pracy. W efekcie otrzymałam 2 tys. podwyżki, bez żadnych kontrargumentów szefa. Dzięki coachingowi i sposobom pracy Rafała, jego kompetencjom i przenikliwości w doborze argumentów oraz wsparciu byłam świetnie przygotowana do rozmowy i przede wszystkim przekonana, że na nią w pełni zasługuję poprzez swoje osiągnięcia. Bardzo polecam coaching z Rafałem, bo jest przede wszystkim skuteczny. Kompetentny, zawsze dobrze przygotowany, potrafi dobrać metodę do sytuacji i potrzeb, jednocześnie jest uprzejmy zapewnia komfortowe warunki do rozmowy i przyjazną atmosferę. Managerka

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: maj 2018

Opinia z portalu Google 2019-01
Marta Pietro

Nie wierzyłam w skuteczność coachingu, dopóki nie skorzystałam z pomocy Rafała. Bardzo mi pomógł, ustawił „do pionu” i dał impuls do działania. Dziś tylko mam pretensje do siebie, że trafiłam do niego tak późno.

Pomógł mi zbudować plany ruszenia z miejsca i od tego czasu moje życie całkowicie się zmieniło. Kolejno realizuję to co odkładałam przez lata.

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2018-12-10
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Spotkanie z nim to dobra inwestycja
Wyjątkowo uporządkowany i ogarnięty facet. Pomógł mi postawić pewne kwestie w życiu. Teraz lepiej panuje nad czasem i pozbyłam się kilku zbędnych spraw. Spotkania z Rafałem byly super inwestycją
Marta (kobieta, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: listopad 2018

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2018-11-12
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Polecam , bardzo mi pomógł
Bardzo fajny coach. Widać, że to praktyk z bogatym doświadczeniem zawodowym w różnych firmach i na różnych szczeblach. Dzięki niemu poprawiłem relacje z szefostwem, przeorganizowałem sposób swojej pracy i co najważniejsze, w efekcie dostałem całkiem niezłą podwyżkę.
Wojt (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: listopad 2018

Opinia z portalu Google 2018-10
Kamil Karob

Naprawdę fajny i ogarnięty facet. Ważne było dla mnie, aby to nie był coach teoretyk, ale faktycznie praktyk z bogatym doświadczeniem. Dzięki niemu domknąłem projekt, który mi się posypał. Ze spotkań wyniosłem też sporo wniosków i wskazówek na przyszłość. Polecam!

Opinia z portalu Google 2018-06
Robert Mrowiński

Przyszedłem na coaching kariery, bo rozważałem zmianę pracy – wystarczyło tylko jedno spotkanie, aby wszystko stało się dla mnie jasne. Ujął mnie tak bardzo, że zdecydowałem się także na załatwienie u niego kilku moich prywatnych spraw. Z perspektywy czasu, mogę napisać jedynie, iż żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej. Pyta, rozmawia, docieka i wytwarza jakąś taką atmosferę, że czujesz się dobrze i odpowiadasz. Odpowiadasz na pytania których unikałeś i na te do których wcześniej nie znałaś odpowiedzi. Czasami dociśnie, czasami – jak to sam mówi – włoży kij w szprychy, a czasami po prostu powie „wierzę, że ci się uda”. Polecam go każdemu.

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2018-06-14
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Polecam go każdemu.
Przyszedłem na coaching kariery, bo rozważałem zmianę pracy – wystarczyło tylko jedno spotkanie, aby wszystko stało się dla mnie jasne. Ujął mnie tak bardzo, że zdecydowałem się także na załatwienie u niego kilku moich prywatnych spraw. Z perspektywy czasu, mogę napisać jedynie, iż żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej. Pyta, rozmawia, docieka i wytwarza jakąś taką atmosferę, że czujesz się dobrze i odpowiadasz. Odpowiadasz na pytania których unikałeś i na te do których wcześniej nie znałaś odpowiedzi. Czasami dociśnie, czasami – jak to sam mówi – włoży kij w szprychy, a czasami po prostu powie „wierzę, że ci się uda”. Polecam go każdemu.
Robert (mężczyzna, pow. 40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: czerwiec 2018

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2018-03-05
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

super coach i świetny człowiek
Super coach i zarazem świetny człowiek. Wprost bije od niego optymizm, ale wyczuwa sie też duże doświadczenie życiowe i biznesowe. Bardzo mi pomógł, polecam go wszystkim.
GosiaR (kobieta, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: luty 2018

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2018-02-11
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Dzięki niemu mam świetną pracę
Polecam tego coacha. Pomógł mi się doskonale przygotować do zmiany pracy. Dzięki niemu zrozumiałem, czemu chcę tej zmiany i nie popełniłem błędu idąc utartą, ale ślepą drogą. Dziś jestem pełen energii i szczęśliwy na nowej drodze zawodowej.
Michał (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: luty 2018

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2017-12-27
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Właściwy człowiek, na właściwym miejscu
Świetny coach i bardzo doświadczony menedżer. Pomógł mi poustawiać kilka spraw w firmie, ale i zarazem „potrząsnął mną trochę” dzięki czemu zebrałam się w sobie i wzięłam porządnie za kierowanie własnym biznesem. Rafał dzięki za wszystko, na długo zapamiętam spotkanie z Tobą. Bardzo mi pomogłeś.
Małgorzata (kobieta)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: grudzień 2017

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2017-10-15
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Super coach
Rewelacyjny człowiek i świetny fachowiec. Dzięki niemu poukładałem sobie życie prywatne i zawodowe. Najważniejsze jednak, że pomógł mi odnaleźć cele w życiu. Teraz już wiem dokąd i po co idę. Zdecydowanie polecam.
TomekM (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: październik 2017

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2017-06-24
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Jest super
Do tego coacha trafiłem z polecenia znajomych. Początkowo miałem pewne obawy, ale pierwsze spotkanie z Rafałem szybko je rozwiało. Otwarty, komunikatywny, miły ale i mocno konkretny. 4 spotkania pozwoliły mi dobrze uporządkować to co namieszałem w swoim życiu. Najcenniejsza teraz jest dla mnie świadomość, że jak kiedyś, gdzieś powinie mi się noga, to wiem do kogo zadzwonić po pomoc i wsparcie.
Darek (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: czerwiec 2017

Opinia z portalu Google 2017-06
Monika Rutowska

Polecam tego coacha. Otwarty w podejściu do klientów i bardzo doświadczony życiowo. Pomógł mi złapać dystans do wielu spraw i uwolnić się od pretensji do przeszłości. Można by powiedzieć, że dzięki niemu poukładałam sobie sporą część życia na nowo i uwierzyłam w siebie i swój potencjał

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2017-06-14
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Otwarty i mądry coach
Polecam tego coacha. Otwarty w podejściu do klientów i bardzo doświadczony życiowo. Pomógł mi złapać dystans do wielu spraw i uwolnić się od pretensji do przeszłości. Można by powiedzieć, że dzięki niemu poukładałam sobie sporą część życia na nowo i uwierzyłam w siebie i swój potencjał.
Monika (kobieta)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: czerwiec 2017

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2017-03-24
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Skuteczna pomoc
Bardzo otwarty człowiek, z dużym poczuciem humoru i szeroka wiedzą. Dopinguje do działania, wspiera i uważnie słucha. Dzięki niemu, to co męczyło i gnębiło mnie od kilku miesięcy rozwiązałam zaledwie w trzy tygodnie. Mega konkretny i profesjonalny coach.
Aleksandra (kobieta, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: 03.2017

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2017-01-21
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

super czas, super spotkania
Świetny coach z szeroką wiedzą i dużym doświadczeniem. Ma kapitalne podejście do swojej pracy i klientów. Bardzo mi pomógł w uporządkowaniu moich spraw.
Irek (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: październik-grudzień 2016

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2017-01-20
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

świetny coach
wystarczyło kilka spotkań, aby pomógł mi się pozbierać z moim bałaganem i stanąć ns nogi. Miły facet i świetny fachowiec.
kacper (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: 11.2016-12.2016

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-12-29
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Jest super coachem
Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy w poukładaniu spraw życiowych lub zawodowych, to zdecydowanie polecam. Tu jest konkretna praca nad problemem, miło i z sympatią ale bardzo wprost. To uważny obserwator, nie kupuje kitów. Kilka razy usłyszałam: „słyszę co mówisz ale mam wrażeniem, że Twoje ciało pokazuje coś innego – co Ty na to?”…
Ariela (kobieta, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: 10-12.2016

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-12-24
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

zdecydowanie polecam
Zakręciłam się w życiu prywatnym i pogubiłam w zawodowym. Próbowałam to sama poukładać, ale nie wychodziło. Tak trafiłam do Rafała i zaczęła się mała jazda bez trzymanki. Każde spotkanie to pytania w punkt, emocje i często sporo śmiechu. Zobaczyłam i poczułam jak niektóre moje przekonania rujnują moje życie, jak wpuszczam się w nierealne oczekiwania. Jeżeli można połączyć ludzką ciepłą życzliwość z menadżerskim efektywnym sposobem rozwiązywania problemów to u Rafała to właśnie znajdziecie. Jak mawia, jest mistrzem wsadzania kija w szprychy wygodnego i nijakiego życia. Rafale, jeszcze raz dzięki za nasze wszystkie spotkania i pomoc w zmianie mojego życia. Kasia
Kasia (kobieta, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: wrzesień – grudzień 2016

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-12-18
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Super coach
Świetny coach. Bardzo kontaktowy i z poczuciem humoru, ale jednocześnie wymagający. Zdecydowanie polecam, mi bardzo pomógł.
czarek (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: 10-11.2016

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-11-26
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Świetnie pomaga ludziom
Coach polecony przez znajomych. Bardzo mi pomógł w nabraniu pewności siebie, innym spojrzeniu na moją dotychczasową sytuację i możliwe drogi na przyszłość. Dzięki niemu zaczynam się wreszcie realizować w życiu.
Kasia (kobieta)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: październik-listopad 2016

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-11-25
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Właściwy człowiek na właściwym miejscu
Polecam spotkania u tego coacha. Pierwszy raz w życiu doświadczyłem tego, że ktoś mnie słuchał z całą uwagą. Ma sporą wiedzę i bogate doświadczenie. Miły, uśmiechnięty i pogodny ale zarazem konkretny i trafiający w punkt. Dzięki niemu naprostowałem sporo spraw prywatnych i zawodowych. Świetnie, że są tacy specjaliści.
Andrzej (mężczyzna)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: 09-11.2016

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-09-06
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Naprawdę polecam
Świetny coach. Uważnie słucha, dużo pyta i nie wiedzieć kiedy z tych pytań i odpowiedzi powstają rozwiązania. Widać spore doświadczenie życiowe, tolerancję i życzliwość do ludzi. Naprawdę polecam.
Monika (kobieta, pow. 40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: Czerwiec-lipiec 2016
Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-09-06

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-08-10
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

POLECAM!
Polecam tego coacha. Miły, konkretny i kompetentny. Świetny kontakt z klientem. Rozpocząłem własną działalność, zabrałem się za kilka wątków prywatnych i ugrzęzłem w tym wszystkim przytłoczony ilością spraw i zadań. Pomógł mi to wszystko uporządkować, poogarniać i nadać priorytety. W paru kwestiach odpuściłem a w innych wziąłem się ostro do roboty. Zadaje bardzo celne i nie zawsze łatwe pytania. Po każdym spotkaniu byłem mocno zmotywowany.
Tom (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: maj-lipiec 2016

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-05-14
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

coaching to była moja najlepsza decyzja
Rafał jest świetny w tym co robi. Dzięki spotkaniom z nim wreszcie odważyłam się żyć i być sobą. Dokonałam też jednej szczególnie ważnej zmiany w swoim życiu, było ciężko ale miała wsparcie ze strony coacha, dzięki czemu było dużo łatwiej.
Kasia (kobieta)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: marzec-kwiecień 2016

Opinia z portalu Google 2016-03
Dorota Szelin

Świetny coach, po czterech spotkaniach nabrałam wiatru w żagle i realizuję plany odkładane wcześniej od trzech lat. Zasadniczo już po drugim spotkaniu zaczęłam działać, a kolejne były potrzebne dla uporządkowania i skonkretyzowania planów. To co najbardziej cenie w tych spotkaniach, to to że prowadzący ma dużą wiedzę, doświadczenie życiowe i życzliwość do innych ludzi. Jeżeli liczycie na hurraoptymistyczne poklepywanie po ramieniu to nie tutaj. Tutaj jest twarde omówienie możliwości, planów, alternatyw i konsekwencji danej decyzji. Ten coach uważnie słucha i czasami jednym pytaniem wywala cały Twój świat misternie przygotowanych wymówek i wykrętów – doświadczyłam tego kilak razy i było mi to bardzo potrzebne.

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-03-21
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Polecam tego coacha
Świetny coach, po czterech spotkaniach nabrałam wiatru w żagle i realizuję plany odkładane wcześniej od trzech lat. Zasadniczo już po drugim spotkaniu zaczęłam działać, a kolejne były potrzebne dla uporządkowania i skonkretyzowania planów. To co najbardziej cenie w tych spotkaniach, to to że prowadzący ma dużą wiedzę, doświadczenie życiowe i życzliwość do innych ludzi. Jeżeli liczycie na hurraoptymistyczne poklepywanie po ramieniu to nie tutaj. Tutaj jest twarde omówienie możliwości, planów, alternatyw i konsekwencji danej decyzji. Ten coach uważnie słucha i czasami jednym pytaniem wywala cały Twój świat misternie przygotowanych wymówek i wykrętów – doświadczyłam tego kilak razy i było mi to bardzo potrzebne.
Dorota (kobieta, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: luty-marzec 2016

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-03-09
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Fajny coach
Bardzo fajny coach z poczuciem humoru, ale jednocześnie konkretny i skuteczny. Jak trzeba przygwoździ pytaniem i nie da się wykręcać wymówkami. Jak omawia się z nim trudną kwestię to zawsze jakoś tak fajnie rozładuje ciężką atmosferę.
Kacper (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: luty 2016

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2015-12-08
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6
jest świetny
Polecam spotkania z Rafałem, jeszcze nigdy nie dokonałem tylu zmian w swoim życiu, w tak krótkim czasie i to zmian na lepsze.
Karol (mężczyzna)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: 09-11.2015

Opinia z portalu Google 2015-06
Michał Szelik

Praca z Rafałem była bardzo ważną sprawą w moim życiu. Nie zawsze było łatwo, ale zawsze mega konstruktywnie. To bardzo fajny i pozytywny człowiek, ale zarazem wymagający coach. Jednak tylko z kimś takim, można pracować nad pozbyciem się starych, złych nawyków i budowaniem rozwiązań na przyszłość. Polecam wszystkim, którzy gdzieś tam pogubili się w życiu, albo mają pomysł na nowe życie i potrzebują kogoś, kto będzie świetnym i mądrym towarzyszem ich pierwszych kroków.

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2015-06-07
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Polecam
Jeżeli ktoś chce uporządkować swoje życie i wygrzebać się z konsekwencji błędów z przeszłości, to nie znam lepszego adresu. Gorąco polecam!
Alex (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: maj/czerwiec 2015

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2015-05-25
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Świetny coaching
Mądry coach ze świetnym podejściem do życia i klientów. Potrzebowałem uporządkowania spraw prywatnych i zawodowych, motywacji i kopa w tyłek. Wszystko to dostałem i teraz zmieniam swoje życie, ale w taki sposób jak ja (a nie inni) chcę. Dzięki wielkie.
Michał (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: maj 2015

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2015-05-02
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Trzy spotkania i porządek w życiu
Mega konkretny i skuteczny gość z otwartym umysłem. Po burzliwym okresie w moim życiu musiałem uporządkować sporo spraw ale brakowało mi motywacji i pomysłu jak to zrobić. Spotkania były w świetnej atmosferze z uwagą, dawką humoru i zrozumieniem. Dopiero podczas nich zrozumiałem jak sam przed sobą udawałem, że chcę coś uporządkować a tak naprawdę wymyślałem wymówki. Ten coach potrafi przyszpilić i docisnąć jak zaczyna się ściemniać, ale robi to w genialnie przyjazny ale i asertywny sposób. Zdecydowanie polecam, ja skutecznie pozbierałem się po 3 spotkaniach.
Irregular (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: marzec 2015