Rafał Markiewicz

Opinie o mnie

Rafał Markiewicz - coach - coaching - przekonania

Najlepszym świadectwem mojej pracy, są opinie moich klientów. Poniżej zbiór tych opinii zebrany z portalu Trójmiasto.pl oraz Google.

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2018-11-12
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Polecam , bardzo mi pomógł
Bardzo fajny coach. Widać, że to praktyk z bogatym doświadczeniem zawodowym w różnych firmach i na różnych szczeblach. Dzięki niemu poprawiłem relacje z szefostwem, przeorganizowałem sposób swojej pracy i co najważniejsze, w efekcie dostałem całkiem niezłą podwyżkę.
Wojt (mężczyzna, 31-40 lat)

 

Opinia z portalu Google 2018-10
Kamil Karob

Naprawdę fajny i ogarnięty facet. Ważne było dla mnie, aby to nie był coach teoretyk, ale faktycznie praktyk z bogatym doświadczeniem. Dzięki niemu domknąłem projekt, który mi się posypał. Ze spotkań wyniosłem też sporo wniosków i wskazówek na przyszłość. Polecam!

 

Opinia z portalu Google 2018-06
Robert Mrowiński

Przyszedłem na coaching kariery, bo rozważałem zmianę pracy – wystarczyło tylko jedno spotkanie, aby wszystko stało się dla mnie jasne. Ujął mnie tak bardzo, że zdecydowałem się także na załatwienie u niego kilku moich prywatnych spraw. Z perspektywy czasu, mogę napisać jedynie, iż żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej. Pyta, rozmawia, docieka i wytwarza jakąś taką atmosferę, że czujesz się dobrze i odpowiadasz. Odpowiadasz na pytania których unikałeś i na te do których wcześniej nie znałaś odpowiedzi. Czasami dociśnie, czasami – jak to sam mówi – włoży kij w szprychy, a czasami po prostu powie „wierzę, że ci się uda”. Polecam go każdemu.

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2018-06-14
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Polecam go każdemu.
Przyszedłem na coaching kariery, bo rozważałem zmianę pracy – wystarczyło tylko jedno spotkanie, aby wszystko stało się dla mnie jasne. Ujął mnie tak bardzo, że zdecydowałem się także na załatwienie u niego kilku moich prywatnych spraw. Z perspektywy czasu, mogę napisać jedynie, iż żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej. Pyta, rozmawia, docieka i wytwarza jakąś taką atmosferę, że czujesz się dobrze i odpowiadasz. Odpowiadasz na pytania których unikałeś i na te do których wcześniej nie znałaś odpowiedzi. Czasami dociśnie, czasami – jak to sam mówi – włoży kij w szprychy, a czasami po prostu powie „wierzę, że ci się uda”. Polecam go każdemu.
Robert (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: czerwiec 2018

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2018-03-05
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

super coach i świetny człowiek
Super coach i zarazem świetny człowiek. Wprost bije od niego optymizm, ale wyczuwa sie też duże doświadczenie życiowe i biznesowe. Bardzo mi pomógł, polecam go wszystkim.
GosiaR (kobieta, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: luty 2018

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2018-02-11
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Dzięki niemu mam świetną pracę
Polecam tego coacha. Pomógł mi się doskonale przygotować do zmiany pracy. Dzięki niemu zrozumiałem, czemu chcę tej zmiany i nie popełniłem błędu idąc utartą, ale ślepą drogą. Dziś jestem pełen energii i szczęśliwy na nowej drodze zawodowej.
Michał (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: luty 2018

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2017-12-27
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Właściwy człowiek, na właściwym miejscu
Świetny coach i bardzo doświadczony menedżer. Pomógł mi poustawiać kilka spraw w firmie, ale i zarazem „potrząsnął mną trochę” dzięki czemu zebrałam się w sobie i wzięłam porządnie za kierowanie własnym biznesem. Rafał dzięki za wszystko, na długo zapamiętam spotkanie z Tobą. Bardzo mi pomogłeś.
Małgorzata (kobieta)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: grudzień 2017

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2017-10-15
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Super coach
Rewelacyjny człowiek i świetny fachowiec. Dzięki niemu poukładałem sobie życie prywatne i zawodowe. Najważniejsze jednak, że pomógł mi odnaleźć cele w życiu. Teraz już wiem dokąd i po co idę. Zdecydowanie polecam.
TomekM (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: październik 2017

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2017-06-24
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Jest super
Do tego coacha trafiłem z polecenia znajomych. Początkowo miałem pewne obawy, ale pierwsze spotkanie z Rafałem szybko je rozwiało. Otwarty, komunikatywny, miły ale i mocno konkretny. 4 spotkania pozwoliły mi dobrze uporządkować to co namieszałem w swoim życiu. Najcenniejsza teraz jest dla mnie świadomość, że jak kiedyś, gdzieś powinie mi się noga, to wiem do kogo zadzwonić po pomoc i wsparcie.
Darek (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: czerwiec 2017

 

Opinia z portalu Google 2017-06
Monika Rutowska

Polecam tego coacha. Otwarty w podejściu do klientów i bardzo doświadczony życiowo. Pomógł mi złapać dystans do wielu spraw i uwolnić się od pretensji do przeszłości. Można by powiedzieć, że dzięki niemu poukładałam sobie sporą część życia na nowo i uwierzyłam w siebie i swój potencjał

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2017-06-14
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Otwarty i mądry coach
Polecam tego coacha. Otwarty w podejściu do klientów i bardzo doświadczony życiowo. Pomógł mi złapać dystans do wielu spraw i uwolnić się od pretensji do przeszłości. Można by powiedzieć, że dzięki niemu poukładałam sobie sporą część życia na nowo i uwierzyłam w siebie i swój potencjał.
Monika (kobieta)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: czerwiec 2017

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2017-03-24
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Skuteczna pomoc
Bardzo otwarty człowiek, z dużym poczuciem humoru i szeroka wiedzą. Dopinguje do działania, wspiera i uważnie słucha. Dzięki niemu, to co męczyło i gnębiło mnie od kilku miesięcy rozwiązałam zaledwie w trzy tygodnie. Mega konkretny i profesjonalny coach.
Aleksandra (kobieta, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: 03.2017

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2017-01-21
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

super czas, super spotkania
Świetny coach z szeroką wiedzą i dużym doświadczeniem. Ma kapitalne podejście do swojej pracy i klientów. Bardzo mi pomógł w uporządkowaniu moich spraw.
Irek (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: październik-grudzień 2016

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2017-01-20
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

świetny coach
wystarczyło kilka spotkań, aby pomógł mi się pozbierać z moim bałaganem i stanąć ns nogi. Miły facet i świetny fachowiec.
kacper (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: 11.2016-12.2016

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-12-29
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Jest super coachem
Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy w poukładaniu spraw życiowych lub zawodowych, to zdecydowanie polecam. Tu jest konkretna praca nad problemem, miło i z sympatią ale bardzo wprost. To uważny obserwator, nie kupuje kitów. Kilka razy usłyszałam: „słyszę co mówisz ale mam wrażeniem, że Twoje ciało pokazuje coś innego – co Ty na to?”…
Ariela (kobieta, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: 10-12.2016

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-12-24
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

zdecydowanie polecam
Zakręciłam się w życiu prywatnym i pogubiłam w zawodowym. Próbowałam to sama poukładać, ale nie wychodziło. Tak trafiłam do Rafała i zaczęła się mała jazda bez trzymanki. Każde spotkanie to pytania w punkt, emocje i często sporo śmiechu. Zobaczyłam i poczułam jak niektóre moje przekonania rujnują moje życie, jak wpuszczam się w nierealne oczekiwania. Jeżeli można połączyć ludzką ciepłą życzliwość z menadżerskim efektywnym sposobem rozwiązywania problemów to u Rafała to właśnie znajdziecie. Jak mawia, jest mistrzem wsadzania kija w szprychy wygodnego i nijakiego życia. Rafale, jeszcze raz dzięki za nasze wszystkie spotkania i pomoc w zmianie mojego życia. Kasia
Kasia (kobieta, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: wrzesień – grudzień 2016

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-12-18
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Super coach
Świetny coach. Bardzo kontaktowy i z poczuciem humoru, ale jednocześnie wymagający. Zdecydowanie polecam, mi bardzo pomógł.
czarek (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: 10-11.2016

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-11-26
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Świetnie pomaga ludziom
Coach polecony przez znajomych. Bardzo mi pomógł w nabraniu pewności siebie, innym spojrzeniu na moją dotychczasową sytuację i możliwe drogi na przyszłość. Dzięki niemu zaczynam się wreszcie realizować w życiu.
Kasia (kobieta)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: październik-listopad 2016

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-11-25
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Właściwy człowiek na właściwym miejscu
Polecam spotkania u tego coacha. Pierwszy raz w życiu doświadczyłem tego, że ktoś mnie słuchał z całą uwagą. Ma sporą wiedzę i bogate doświadczenie. Miły, uśmiechnięty i pogodny ale zarazem konkretny i trafiający w punkt. Dzięki niemu naprostowałem sporo spraw prywatnych i zawodowych. Świetnie, że są tacy specjaliści.
Andrzej (mężczyzna)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: 09-11.2016

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-09-06
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Naprawdę polecam
Świetny coach. Uważnie słucha, dużo pyta i nie wiedzieć kiedy z tych pytań i odpowiedzi powstają rozwiązania. Widać spore doświadczenie życiowe, tolerancję i życzliwość do ludzi. Naprawdę polecam.
Monika (kobieta, pow. 40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: Czerwiec-lipiec 2016
Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-09-06

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-08-10
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

POLECAM!
Polecam tego coacha. Miły, konkretny i kompetentny. Świetny kontakt z klientem. Rozpocząłem własną działalność, zabrałem się za kilka wątków prywatnych i ugrzęzłem w tym wszystkim przytłoczony ilością spraw i zadań. Pomógł mi to wszystko uporządkować, poogarniać i nadać priorytety. W paru kwestiach odpuściłem a w innych wziąłem się ostro do roboty. Zadaje bardzo celne i nie zawsze łatwe pytania. Po każdym spotkaniu byłem mocno zmotywowany.
Tom (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: maj-lipiec 2016

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-05-14
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

coaching to była moja najlepsza decyzja
Rafał jest świetny w tym co robi. Dzięki spotkaniom z nim wreszcie odważyłam się żyć i być sobą. Dokonałam też jednej szczególnie ważnej zmiany w swoim życiu, było ciężko ale miała wsparcie ze strony coacha, dzięki czemu było dużo łatwiej.
Kasia (kobieta)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: marzec-kwiecień 2016

 

Opinia z portalu Google 2016-03
Dorota Szelin

Świetny coach, po czterech spotkaniach nabrałam wiatru w żagle i realizuję plany odkładane wcześniej od trzech lat. Zasadniczo już po drugim spotkaniu zaczęłam działać, a kolejne były potrzebne dla uporządkowania i skonkretyzowania planów. To co najbardziej cenie w tych spotkaniach, to to że prowadzący ma dużą wiedzę, doświadczenie życiowe i życzliwość do innych ludzi. Jeżeli liczycie na hurraoptymistyczne poklepywanie po ramieniu to nie tutaj. Tutaj jest twarde omówienie możliwości, planów, alternatyw i konsekwencji danej decyzji. Ten coach uważnie słucha i czasami jednym pytaniem wywala cały Twój świat misternie przygotowanych wymówek i wykrętów – doświadczyłam tego kilak razy i było mi to bardzo potrzebne.

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-03-21
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Polecam tego coacha
Świetny coach, po czterech spotkaniach nabrałam wiatru w żagle i realizuję plany odkładane wcześniej od trzech lat. Zasadniczo już po drugim spotkaniu zaczęłam działać, a kolejne były potrzebne dla uporządkowania i skonkretyzowania planów. To co najbardziej cenie w tych spotkaniach, to to że prowadzący ma dużą wiedzę, doświadczenie życiowe i życzliwość do innych ludzi. Jeżeli liczycie na hurraoptymistyczne poklepywanie po ramieniu to nie tutaj. Tutaj jest twarde omówienie możliwości, planów, alternatyw i konsekwencji danej decyzji. Ten coach uważnie słucha i czasami jednym pytaniem wywala cały Twój świat misternie przygotowanych wymówek i wykrętów – doświadczyłam tego kilak razy i było mi to bardzo potrzebne.
Dorota (kobieta, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: luty-marzec 2016

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2016-03-09
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Fajny coach
Bardzo fajny coach z poczuciem humoru, ale jednocześnie konkretny i skuteczny. Jak trzeba przygwoździ pytaniem i nie da się wykręcać wymówkami. Jak omawia się z nim trudną kwestię to zawsze jakoś tak fajnie rozładuje ciężką atmosferę.
Kacper (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: luty 2016

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2015-12-08
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6
jest świetny
Polecam spotkania z Rafałem, jeszcze nigdy nie dokonałem tylu zmian w swoim życiu, w tak krótkim czasie i to zmian na lepsze.
Karol (mężczyzna)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: 09-11.2015

 

Opinia z portalu Google 2015-06
Michał Szelik

Praca z Rafałem była bardzo ważną sprawą w moim życiu. Nie zawsze było łatwo, ale zawsze mega konstruktywnie. To bardzo fajny i pozytywny człowiek, ale zarazem wymagający coach. Jednak tylko z kimś takim, można pracować nad pozbyciem się starych, złych nawyków i budowaniem rozwiązań na przyszłość. Polecam wszystkim, którzy gdzieś tam pogubili się w życiu, albo mają pomysł na nowe życie i potrzebują kogoś, kto będzie świetnym i mądrym towarzyszem ich pierwszych kroków.

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2015-06-07
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Polecam
Jeżeli ktoś chce uporządkować swoje życie i wygrzebać się z konsekwencji błędów z przeszłości, to nie znam lepszego adresu. Gorąco polecam!
Alex (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: maj/czerwiec 2015

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2015-05-25
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Świetny coaching
Mądry coach ze świetnym podejściem do życia i klientów. Potrzebowałem uporządkowania spraw prywatnych i zawodowych, motywacji i kopa w tyłek. Wszystko to dostałem i teraz zmieniam swoje życie, ale w taki sposób jak ja (a nie inni) chcę. Dzięki wielkie.
Michał (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: maj 2015

 

Opinia z portalu Trójmiasto.pl 2015-05-02
Oceniano w kategorii: Coaching
Obsługa : 6|Oferta : 6|Jakość usług : 6|Przystępność cen : 6|Ocena ogólna : 6

Trzy spotkania i porządek w życiu
Mega konkretny i skuteczny gość z otwartym umysłem. Po burzliwym okresie w moim życiu musiałem uporządkować sporo spraw ale brakowało mi motywacji i pomysłu jak to zrobić. Spotkania były w świetnej atmosferze z uwagą, dawką humoru i zrozumieniem. Dopiero podczas nich zrozumiałem jak sam przed sobą udawałem, że chcę coś uporządkować a tak naprawdę wymyślałem wymówki. Ten coach potrafi przyszpilić i docisnąć jak zaczyna się ściemniać, ale robi to w genialnie przyjazny ale i asertywny sposób. Zdecydowanie polecam, ja skutecznie pozbierałem się po 3 spotkaniach.
Irregular (mężczyzna, 31-40 lat)

Polecam innym: tak
Termin skorzystania z usługi: marzec 2015

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi. Więcej informacji

Poniższy wzór polityki cookies chroniony jest prawem autorskim, które przysługują IAB Polska. 1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies. 2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. 3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu Lemon Mint Rafał Markiewicz z siedzibą pod adresem ul. Lipowa 16c/8, 81-572 Gdynia 4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu: a) dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb; b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości; 5. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika. 6. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies: a) „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu; b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu; c) „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu; d) „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.; e) „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań. 7. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). 8. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu. 9. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu partnerów. 10. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem wszystkoociasteczkach.pl lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

Close